Binnenkort: vanaf september 2023!

Vanaf september 2023 heeft Corsendonk Hotels een nieuwe aanwinst: de Sky Venue by Corsendonk Hotels. Een unieke vergader-en eventlocatie, gelegen in de welbekende Turnovatoren in stad Turnhout.

Vraag jouw offerte aan!

Uniek in zijn soort!

Je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ voelen doe je binnenkort bij Sky Venue by Corsendonk Hotels. Deze vergader- en eventlocatie opent na de zomer zijn deuren, en geeft de mogelijkheid meetings en events te organiseren op de 17de verdieping van de Turnovatoren. Gasten kunnen genieten van een uniek 360° view over Turnhout en omstreken. Deze vergader- en eventlocatie is uniek is zijn soort. Want Sky Venue by Corsendonk Hotels zal de eerste venue zijn in de omgeving met deze unieke faciliteiten, op een hoogte van wel 70 meter!

een knipoog naar het kaartendek!

Zowel grote als kleine groepen kunnen genieten van deze troef, want met zijn vijf moduleerbare vergaderzalen is het geschikt voor ieder type samenkomst. Vanzelfsprekend kon deze nieuwe locatie de mogelijkheid niet laten liggen om een trotse verwijzing te maken naar waar Turnhout echt voor gekend staat: de speelkaarten. Daarom geven de namen van de vergaderzalen een knipoog naar het kaartendek, denk maar aan ‘King of Diamonds’, ‘King of Clubs’ en ‘Kissing Kings’. Wanneer alle zalen gecombineerd worden, heeft Sky Venue by Corsendonk Hotels een capaciteit voor bijna 200 personen.

Een gastronomische beleving!

’s Middags is er de mogelijkheid om te genieten van een verse en rijkelijke lunch in Corsendonk Turnova, op wandelafstand van de venue. Maar dankzij de samenwerking met verschillende lokale brasserieën, bistro’s en restaurants (van onder andere bekende sterrenchef Alex Verhoeven) is er ook de mogelijkheid deze productieve en inspirerende dag om te toveren in een gastronomische beleving. Een uniek voordeel? Sterrenrestaurant ‘Hert’ is de bovenbuur van Sky Venue by Corsendonk Hotels.

Kies voor een overnachting!

Om een vergadering of event nog aangenamer te maken is het ook mogelijk om de productieve dag af te sluiten met een comfortabele en luxueuze overnachting bij Corsendonk Turnova. Alle hotelgasten genieten van de wellness op de derde verdieping van het hotel, met water paradise, sauna, infraroodsauna & relaxatieruimte. ’s Ochtends kan men aanschuiven bij een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet. Met een ruim aanbod aan verse producten en lokale toppers.

 

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!