Kaat - Corsendonk Hotels

Wat is het leukste project waaraan je reeds hebt gewerkt?

“Gedurende de twee en een half jaar dat ik hier in dienst ben als marketing manager, is de ontwikkeling van de nieuwe website ongetwijfeld het leukste project!

Van brainstormen tot uitbouwen… en daarna het resultaat zien, geeft een enorm voldaan gevoel! Hoewel er de nodige stress bij is komen kijken.” zegt ze lachend!

Elly - Corsendonk Turnova

Wat maakt ons, best vrouwelijk team, zo bijzonder?

“Ik werk nu bijna twee jaar bij Corsendonk Turnova en ben ontbijtmedewerkster. Wat het Corsendonk Hotels-team onderscheidt van andere hotelketens is de vriendelijkheid en familiale sfeer die hier hangt, alles behalve een fabriekssfeer!

Hier voel je je thuis!”

Mirthe - Corsendonk Hooge Heyde

Wat zijn jouw leukste dagdagelijkse taken?

“Als wellnessmedewerkster vind je mij elke dag terug in wellness Namasté in Kasterlee! Het leukste taakje uit mijn takenpakket is toch wel de gasten verwennen met massages.

Ook de samenwerking met onze keuken vind ik geweldig. Onze wellnessgasten kunnen namelijk lunchen in badjas in het aansluitend restaurantje en ik help met veel plezier de lunches opdienen!”

Chantal - Corsendonk Hotels

Kom je vaak in contact met gasten uit verschillende culturen? Hoe pak je dit juist aan?

“Als allround administratief medewerkster kom je geregeld in contact met andere culturen. Door respectvol om te gaan met ieders waarden en normen, kan je met iedereen een aangename samenwerking aangaan.

Ook altijd fijn om zo wat zuiderse woordjes te kunnen toevoegen aan mijn woordenboek!”

Marie-Line - Priorij Corsendonk

Kan je een verhaal delen van een vrouw die je inspireerde in het professionele of privéleven?

“Een vrouw die mij steeds blijft inspireren is mijn mama. Zij leerde mij dat je eender wat kan bereiken, zolang je hiervoor werkt met hart en ziel. Daarnaast leerde ik dankzij mijn twee voorgaande vrouwelijke werkgevers zoveel bij over de hotelsector.

Zonder hen stond ik niet waar ik nu sta!”

Helena - Corsendonk Hotels

Hoe ben je terechtgekomen binnen het Corsendonk Hotels-team en wat motiveerde jou?

“Toen ik als studente werkervaring wou opdoen, botste ik op een openstaande vacature voor ‘student boekhouding’. In het begin wou ik vooral veel bijleren, maar na enkele weken voelde ik mij al zo welkom in het team en spraken de werkzaamheden mij zo aan dat ik al snel hoopte op een vast contract.

Nu ben ik blij om deel te kunnen uitmaken van dit leuke team!”

@CORSENDONKHOTELS

Volg ons op Instagram!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!