Behind the scenes?

Een tijdje terug organiseerden we een fotoshoot bij Corsendonk Hotels. Dat doen we wel vaker, maar het blijft altijd een bijzondere werkdag! Benieuwd naar wat er achter de camera en de schermen gebeurd bij Corsendonk Hotels? Lees dan zeker verder.

Waardevolle content!

Een aantal keer per jaar organiseren we bij Corsendonk Hotels een fotoshoot om onze hotels in beeld te brengen. Op deze manier tonen we wat we allemaal in petto hebben voor jullie! Het resultaat van zo’n dag shooten? Die is kostbaar! Want alle verzamelde beelden van die dag kan jij terugvinden op onze website, sociale media, folders en reclamecampagnes.

Tijd om te plannen!

Zo’n belangrijke dag verloopt dus maar beter vlot. Hoe pak je zo’n shooting en de planning eigenlijk aan? Allereerst bepaalt het overkoepelende team het onderwerp van de shooting. Gaan we voor de foto’s van de nieuwe wellness? Of willen we tonen hoe gezellig het kan zijn bij ons tijdens de herfst?…

Wanneer die knoop is doorgehakt focust de marketingafdeling zich op de organisatie van de fotoshoot. Er wordt een datum gezocht en afgestemd met de hotelmanager of er tijd en ruimte is voor een fotoshoot, de fotograaf wordt gecontacteerd…en natuurlijk: er worden enthousiastelingen gezocht die voor de lens willen staan. Er komt heel wat voorbereiding bij kijken, om zo de dag soepel te doen verlopen.

Een productieve dag!

Op de ochtend van de fotoshoot staat de fotograaf al vroeg paraat, de dag wordt overlopen en de deelnemers worden op de hoogte gebracht van de planning.

Tijdens onze shootings werken we graag met alledaagse mensen, zoals jij en ik. Niet altijd even makkelijk dus om dan plots model te zijn. Maar door een aangename en rustige sfeer, ontstaan er steeds mooie spontane beelden.

Na een hele dag shooten is het tijd om af te ronden en start te fotograaf met het bewerken van de gemaakte beelden. Die mogen we een paar dagen later verwachten in onze mailbox, waarna ze vanzelfsprekend verschijnen op al onze kanalen.

Ook in de spotlights staan?

Heb jij ook eens zin om voor de lens te staan van onze camera? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar vantilborg@corsendonkhotels.com, en wie weet ben jij het volgende gezicht van Corsendonk Hotels!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!