Trouwzaal Kempen

Jullie droomhuwelijk gepland maar nog op zoek naar een trouwzaal in de Kempen? Ontdek onze Corsendonk Hotels!

Ontdek onze faciliteiten! Ontdek onze hotels!
keyboard_arrow_down

Trouwzaal Kempen: Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde is een prachtig boetiekhotel gelegen in de groene omgeving van Kasterlee. De sublieme combinatie van rust, natuur en elegantie zorgen ervoor dat jullie feest een onvergetelijke ervaring wordt. De moderne feestzaal is een uitstekende keuze als trouwzaal in de Kempen.

Het keukenteam van Corsendonk Hooge Heyde zet een excellente culinaire bagage in om jullie te laten genieten van heerlijke hoogstandjes: van barbecue tot gastronomisch 4-gangenmenu, bij Corsendonk Hooge Heyde kan het allemaal. We werken graag een formule op maat uit!

De originaliteit, klasse en diversiteit die het stijlvolle kader van Hooge Heyde typeren zijn even onuitputtelijk als jullie verbeelding. Corsendonk Hooge Heyde is de geschikte trouwzaal in de Kempen.

 

Ontdek meer!

Trouwzaal Kempen: Priorij Corsendonk

Wil jij een huwelijk in sprookjesachtige setting? Dan is Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout de ideale keuze als trouwzaal in de Kempen. 

De authentieke middeleeuwse architectuur van de monumentale Kapittelzaal, Gewelvenkelder en sfeervolle zolder zorgen voor een onvergetelijke en klassevolle trouwzaal in de Kempen! Verschillende formules zijn mogelijk, of het nu gaat om een klassiek huwelijksdiner, een receptie onder de gewelven of een hippe barnwedding, bij Priorij Corsendonk kan het allemaal. We werken graag voor jou een formule op maat uit!

 

Ontdek meer!

Neem een kijkje in ons hotel!

Ontdek onze trouwlocaties!

Priorij Corsendonk – Oud Turnhout

Priorij Corsendonk

Oud-Turnhout

Beleef een unieke overnachting in dit voormalig klooster gelegen in een groene omgeving!

Corsendonk Hooge Heyde – Kasterlee

Corsendonk Hooge Heyde

Kasterlee

Ontdek ons kleinschalige boutique hotel gelegen in een zeer groene en rustige omgeving!

Veelgestelde vragen

Kunnen de gasten van het trouwfeest overnachten?keyboard_arrow_down

Kies voor Corsendonk Hotels en profiteer van het grote voordeel dat de reservatie van een trouwzaal in de Kempen verrijkt kan worden met een aansluitende hotelovernachting voor jullie en/of de genodigden!

Is er parking voorzien?keyboard_arrow_down

Onze Corsendonk Hotels beschikken over ruime parkings waar de gasten gratis en veilig kunnen parkeren.

Zijn er vooropgestelde formules?keyboard_arrow_down

Verschillende formules zijn mogelijk, of het nu gaat om een klassiek huwelijksdiner, een romantische receptie in de tuinen of een hippe barnwedding. Alles is mogelijk bij Corsendonk Hotels.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!