Sky Venue

Organiseer je volgende feest of event in onze unieke Sky Venue van Corsendonk Hotels. Deze eventlocatie biedt de mogelijkheid om events te organiseren op 70 meter hoogte met een adembenemend panoramisch uitzicht!

Vraag jouw offerte aan! Download onze event guide!
keyboard_arrow_down

Overzicht

Sky Venue by Corsendonk Hotels

De nieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is de ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze eventlocatie bevindt zich op de één na hoogste verdieping van de Turnova toren en is daarmee de hoogstgelegen eventlocatie in de regio. Naast dat deze ruimte volledig is uitgerust met de nieuwste projectie-en audiovisuele technologie heb je er ook een adembenemend zicht.

Zowel grote als kleine groepen kunnen genieten van deze venue, want met zijn vijf moduleerbare zalen is het geschikt voor ieder type samenkomst. Wanneer alle zalen gecombineerd worden, heeft Sky Venue by Corsendonk Hotels een capaciteit voor bijna 200 personen.

Om gastronomie te garanderen na elke vergadering of event kiezen we voor een samenwerking met Signature Catering by Nicolas Nuyens. Wil je upgraden naar een sterrenniveau? Dan is een samenwerking met Alex Verhoeven mogelijk.

Voel je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ bij Sky Venue by Corsendonk Hotels!

Vraag een offerte aan!

Overnachten

Op wandelafstand van Sky Venue by Corsendonk Hotels!

Sluit je event af met een comfortabele en luxueuze overnachting bij Corsendonk Turnova. Alle hotelgasten genieten van de wellness op de derde verdieping van het hotel, met water paradise, (infrarood)sauna en relaxatieruimte. ’s Ochtends kan men aanschuiven bij een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet.

Onze faciliteiten
 • 97 hotelkamers
 • wellness
 • gelegen in het stadscentrum
 • bij openbaar vervoer
 • gastronomische samenwerkingen
Vraag een offerte aan!

Download onze event guide!

Ontvang je graag bijkomende informatie over de mogelijkheden voor een meeting of event bij onze Sky Venue? In onze meeting-en event guide verzamelen we alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Download onze event guide!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

  Bericht *

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!