Feesten

Corsendonk Hooge Heyde is een prachtig boutique hotel gelegen in de groene omgeving van Kasterlee. De combinatie van rust, natuur en elegantie maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

Vraag jouw offerte aan! Download onze feestgids!
keyboard_arrow_down

Jouw feest bij Corsendonk Hooge Heyde!

Corsendonk Hooge Heyde is een prachtig boutique hotel gelegen in de groene omgeving van Kasterlee. De sublieme combinatie van rust, natuur en elegantie zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Laat jezelf en je genodigden verwennen in één van onze mooie, gerenoveerde zalen of op het aangename terras. Het keukenteam van Corsendonk Hooge Heyde zet een excellente culinaire bagage in om je te laten genieten van heerlijke hoogstandjes. 

De originaliteit, klasse en diversiteit die het stijlvolle kader van Hooge Heyde typeren zijn even onuitputtelijk als jouw verbeelding. Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod: van barbecue tot gastronomisch 4-gangenmenu, bij Corsendonk Hooge Heyde kan het allemaal. We werken graag voor jou een formule op maat uit!

 

Vraag een offerte aan!

Download onze feestgids!

Ontvang je graag bijkomende informatie over de mogelijkheden voor een feest of event bij Corsendonk Hooge Heyde? In onze feestgids verzamelen we alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

 

Download onze feestgids!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!