Feesten

Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout is een toplocatie voor elk soort feest. De authentieke middeleeuwse architectuur van de monumentale Kapittelzaal, Gewelvenkelder en sfeervolle zolder zorgen voor een onvergetelijke omkadering voor al jouw feesten!

Vraag jouw offerte aan! Download onze feestgids!
keyboard_arrow_down

overzicht

Jouw feest bij Priorij Corsendonk!

Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout is een toplocatie voor elk soort feest. De authentieke middeleeuwse architectuur van de monumentale Kapittelzaal, Gewelvenkelder en sfeervolle zolder zorgen voor een onvergetelijke en klassevolle omkadering voor al jouw feesten of events!

Het uitgestrekte domein met de renaissancetuin is dan weer uitermate geschikt voor familiefeesten, recepties, communie- of lentefeesten, tuinfeesten of doopfeesten. De romantische en sprookjesachtige Priorij is uiteraard ook dé locatie voor huwelijksfeesten. Verschillende formules zijn mogelijk, of het nu gaat om een klassiek huwelijksdiner, een receptie onder de gewelven of een hippe barnwedding, bij Priorij Corsendonk kan het allemaal. We werken graag voor jou een formule op maat uit!

Vraag een offerte aan!

Download onze feestgids!

Ontvang je graag bijkomende informatie over de mogelijkheden voor een feest of event bij Priorij Corsendonk? In onze feestgids verzamelen we alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Download onze feestgids!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!