Meeting room turnova

Meetings

Corsendonk Turnova is gelegen in het hartje van Turnhout in het nieuwe stadsdeel Turnova. Dit 4-sterrenhotel beschikt over één luxueuze meetingroom geschikt tot 12 personen en een unieke Turnova Sky Venue!

Vraag jouw offerte aan! Meer info?
keyboard_arrow_down

Overzicht

Jouw meeting op onze locatie!

Corsendonk Turnova is gelegen in het hartje van Turnhout in het nieuwe stadsdeel Turnova. Dit 4-sterrenhotel beschikt over één luxueuze meetingroom geschikt tot 12 personen. Binnenkort beschikt Corsendonk Turnova ook over een unieke Turnova Sky Venue, bijkomende informatie is hieronder terug te vinden!

Onze faciliteiten
 • 1 meetingroom tot 12 personen
 • 97 hotelkamers
 • Gelegen in het stadscentrum
 • Bij openbaar vervoer
 • Binnenkort: unieke Turnova Sky Venue

 

Vraag een offerte aan!

Turnova Sky Venue

BINNENKORT! De nieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is de ‘Turnova Sky Venue’. Deze vergaderlocatie bevindt zich op de één na hoogste verdieping van de Turnova toren en is daarmee de hoogstgelegen vergaderzaal in de regio. Naast dat deze ruimte volledig is uitgerust met de nieuwste projectie-en audiovisuele technologie heb je er ook een adembenemend zicht.

 

Let op: de Turnova Sky Venue is momenteel nog niet toegankelijk voor het publiek. We zijn nog volop bezig met het renoveren van deze locatie. Echter kan je wel bijkomende informatie ontvangen over deze unieke locatie, aarzel zeker niet om ons te contacteren!

 

Zou je graag bijkomende informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een meeting of event bij Turnova Sky Venue? Stuur gerust een mailtje naar info.turnova@corsendonkhotels.com.

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!
  Bericht *

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!