Meetings

Organiseer jouw volgende meeting bij Turnova of Sky Venue by Corsendonk Hotels. Deze nieuwe vergaderlocatie geeft de mogelijkheid om meetings te organiseren op 70 meter hoogte met adembenemend panoramisch uitzicht!

Vraag jouw offerte aan! Download onze meeting guide!
keyboard_arrow_down

Overzicht

Sky Venue by Corsendonk Hotels

Vergaderoptie 1: op wandelafstand van Corsendonk Turnova


Je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ voelen doe je bij Sky Venue by Corsendonk Hotels!

De nieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is de ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze vergaderlocatie bevindt zich op de één na hoogste verdieping van de Turnova toren en is daarmee de hoogstgelegen vergaderzaal in de regio. Naast dat deze ruimte volledig is uitgerust met de nieuwste projectie-en audiovisuele technologie heb je er ook een adembenemend zicht.

Zowel grote als kleine groepen kunnen genieten van deze venue, want met zijn vijf moduleerbare vergaderzalen is het geschikt voor ieder type samenkomst. Wanneer alle zalen gecombineerd worden, heeft Sky Venue by Corsendonk Hotels een capaciteit voor bijna 200 personen.

‘s Middags is er de mogelijkheid om te genieten van een verse en rijkelijke lunch in Corsendonk Turnova, op wandelafstand van de venue. Maar dankzij de samenwerking met verschillende lokale brasserieën, bistro’s en restaurants (van onder andere bekende sterrenchef Alex Verhoeven) is er ook de mogelijkheid deze productieve en inspirerende dag om te toveren in een gastronomische beleving.

Vraag een offerte aan!

Meetingroom Corsendonk Turnova

Vergaderoptie 2: gelegen in Corsendonk Turnova (max 12 personen)

 

Vergaderen is ook mogelijk in Corsendonk Turnova zelf. Het hotel beschikt over één vergaderzaal geschikt voor 10 tot 12 personen. De meeting room is uitgerust met een groot scherm met click-share systeem, audiovisuele apparatuur en gratis draadloos internet.

Het is mogelijk om jouw meeting of event te combineren met een overnachting in het hotel of uit te breiden met gastronomische mogelijkheden!

Vraag een offerte aan!

Overnachten

Sluit je productieve dag af met een comfortabele en luxueuze overnachting bij Corsendonk Turnova. Alle hotelgasten genieten van de wellness op de derde verdieping van het hotel, met water paradise, (infrarood)sauna en relaxatieruimte. ’s Ochtends kan men aanschuiven bij een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet.

Onze faciliteiten
 • 97 hotelkamers
 • wellness
 • gelegen in het stadscentrum
 • bij openbaar vervoer
 • gastronomische samenwerkingen
Vraag een offerte aan!

DOWNLOAD ONZE MEETING GUIDE!

Ontvang je graag bijkomende informatie over de mogelijkheden voor een meeting of event bij onze Sky Venue? In onze meeting guide verzamelen we alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Download onze meeting guide!

Teambuildings

Het is ook mogelijk om samen met jouw team of bedrijf een teambuilding-activiteit te organiseren bij onze Sky Venue zoals een bezoek aan brouwerij Het Nest, een moorddiner, een VR-game & nog zoveel meer. We werken hierbij samen met teambuilding-organisaties Corsendonk Support die ervoor zullen zorgen dat jullie een top-dag beleven!

Schuif nadien aan aan het uitgebreid lunchbuffet of kies voor een gastronomisch diner ter afsluiting van deze dag. Wij werken voor jou graag een offerte op maat uit!

Vraag een offerte aan!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

  Bericht *

  Schrijf je in op de nieuwsbrief

  blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!