WAT MAG JE VERWACHTEN?

Geniet tijdens het oudjaar arrangement bij Corsendonk Turnova van een luxueuze overnachting, gastronomisch diner in onze gloednieuwe Sky Venue geserveerd door Signature Catering by Nicolas Nuyens & nog zoveel meer!

SAMENVATTING VAN HET ARRANGEMENT

Je geniet van:

 • 1 overnachting bij Corsendonk Turnova
 • Oudejaarsarrangement in onze gloednieuwe Sky Venue geserveerd door Signature Catering by Nicolas Nuyens

  Inhoud:
  – welkomstaperitief met amuses. Als aperitief serveren we een kwalitatieve Methode Traditionele en als non-alcoholisch aperitief een Kombucha of huisgemaakte citroenlimonade
  – 5-gangendiner begeleid met aangepaste, elegante en fijne wijnen en waters op tafel
  – kopje koffie of thee met versgebakken madeleine (exclusief degustief)
  – glaasje bubbels op middernacht om te klinken op het nieuwe jaar
  – dranken inbegrepen tussen 19u en 00u (aperitief, wijnen en waters)

 

 • Ontbijtbuffet met bubbels op Nieuwjaar (verlaat ontbijt om 11u00)
 • Late check-out tot 11u30
 • Toegang tot de wellness van het hotel
Reserveer nu!

EEN PRIJS VOOR IEDEREEN

Prijs per volwassene:

o.b.v. twee personen/kamer vanaf: € 339,50

o.b.v. één persoon/kamer vanaf: € 414,00

*Exclusief toeristentoeslag: € 2,50 per persoon, per nacht
*Prijs gebaseerd op een verblijf in een Classic room

Reserveer nu!

Over Sky Venue by Corsendonk Hotels

Voel je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ bij Sky Venue by Corsendonk Hotels!

De nieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is de ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze meeting-en eventlocatie bevindt zich op de één na hoogste verdieping van de Turnova toren en is daarmee de hoogstgelegen eventlocatie in de regio. Naast dat deze ruimte volledig is uitgerust met de nieuwste projectie-en audiovisuele technologie heb je er ook een adembenemend zicht.

Zowel grote als kleine groepen kunnen genieten van deze venue, want met zijn vijf moduleerbare zalen is het geschikt voor ieder type samenkomst. Wanneer alle zalen gecombineerd worden, heeft Sky Venue by Corsendonk Hotels een capaciteit voor bijna 200 personen.

Om gastronomie te garanderen na elke vergadering of event kiezen we voor een samenwerking met Signature Catering by Nicolas Nuyens. Wil je upgraden naar een sterrenniveau? Dan is een samenwerking met Alex Verhoeven mogelijk.

Meer info?

Over chef Nicolas Nuyens

Nicolas is chef en sommelier van opleiding. Voor hij in 2008 zijn eigen weg ging met Signature Catering by Nicolas Nuyens, verfijnde Nicolas zijn technieken in het Londense restaurant Petrus** van Gordon Ramsay, deed hij twee jaar ervaring op bij Peter Goossens in het Hof van Cleve*** en vervolmaakte hij zijn vakmanschap bij Guy Martin in Le Grand Véfour in Parijs. Nicolas brengt een inventieve puurproductkeuken met een klassieke ondertoon.
Als chef koos Nicolas er doelbewust voor om de vier muren van de eigen keuken te verlaten voor de traiteursbranche. Gedreven door een persoonlijke toewijding aan de klant, specialiseerde hij zich in een gastronomie op maat. Op unieke locaties en bij mensen thuis presenteert Nicolas zijn fijnzinnige keuken in een onberispelijk kader.
Goed om te weten, hij won goud tijdens de Gault&Millau Event Catering Awards in de categorie ‘Event Catering Chef of the Year’.
Meer info?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!