Meeting room turnova

JOUW MEETING OP ÉÉN VAN ONZE LOCATIES?

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw meeting of event? Corsendonk Hotels voorziet unieke locaties in de Kempen en aan de Kust. Al onze vestigingen zijn gelegen in een rustige en groene omgeving of net centraal in de stad. Voor elke groep, zeer groot of zeer klein, heeft Corsendonk Hotels wel een mooie vergaderlocatie & formule. Ontdek ze hieronder!

Corsendonk Turnova

Sky Venue by Corsendonk Hotels

🏆 Gekroond tot beste vergaderlocatie van het jaar 2023 in België!

Organiseer jouw meeting bij Corsendonk Turnova of in onze gloednieuwe Sky Venue by Corsendonk Hotels! De nieuwe aanwinst van Corsendonk Hotels is ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze unieke vergader-en eventlocatie bevindt zich op de op één na hoogste verdieping van de Turnovatoren en is daarmee de hoogstgelegen vergaderzaal in de regio. Niet alleen is deze ruimte volledig uitgerust met de nieuwste projectie- en audiovisuele technologie, je hebt er ook nog eens een adembenemend uitzicht!

Meer info?

Priorij corsendonk

Priorij Corsendonk is een prachtig, eeuwenoud, beschermd monument, gelegen te midden van de Antwerpse Kempen. Haar gewelvenkelder, monumentale Kapittelzaal en goed bewaarde zolder zorgen voor een klassevolle en historische achtergrond voor al uw feesten, seminaries of teambuildings. Het uitgestrekte domein en de groene omgeving van de pittoreske Kempen, maakt van de Priorij een oase van rust!

 

Direct jouw meeting samenstellen?
Dat is zeker mogelijk! Klik hier en stel jouw meeting volledig zelf samen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op en bezorgen jou een offerte op maat!

Meer info?

CORSENDONK HOOGE HEYDE

Corsendonk Hooge Heyde is prachtig gelegen in een landhuis te midden van de bossen in Kasterlee. Het upscale boutique hotel werd recent helemaal vernieuwd en heeft een mooie tuin met aangenaam terras. De kleinschaligheid van Corsendonk Hooge Heyde zorgen ervoor dat je jouw meetings, events of teambuildings kan beleven in alle rust!

 

Direct jouw meeting samenstellen?
Dat is zeker mogelijk! Klik hier en stel jouw meeting volledig zelf samen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op en bezorgen jou een offerte op maat!

Meer info?

Corsendonk Duinse Polders

Corsendonk Duinse Polders in Blankenberge is prachtig gelegen in de duinen. Stand en zee liggen op wandelafstand van het hotel. Dankzij de mooie grote congreszaal en verschillende vergaderzalen is Corsendonk Duinse Polders perfect voor alle meetings en bedrijfsevents!

Meer info?

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Welke vestiging wil je contacteren?*

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!