Ontdek alle mogelijkheden bij Corsendonk Turnova!

LUXE IN HARTJE TURNHOUT! Corsendonk Turnova is het luxueuze 4-sterrenhotel van Corsendonk Hotels gelegen in het nieuwe stadsdeel Turnova in Turnhout. Dompel je onder in luxe & ontdek de verschillende faciliteiten hieronder!

GOED OM TE WETEN!

Corsendonk Turnova is gelegen in het nieuwe stadsdeel Turnova. Dit stadsdeel is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer!

Met de wagen
Met de wagen ben je snel in het centrum van Turnhout via de E34: afrit 24. Het hotel beschikt niet over een eigen parking. Op de site is een publieke betalende parking aanwezig.

Adres:
Indigo Parking Turnova
Baron Frans du Fourstraat 13
2300 Turnhout

 

Met de fiets
In diezelfde parking bevindt zich ook een fietsparking, waar u 24/7 terecht kan om jouw fietsen veilig te parkeren. Dit fietspunt is toegankelijk voor iedereen, is gratis en heeft camerabewaking.

 

Met het openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer geraak je vlot tot bij het hotel. Bushalte Turnhout Markt ligt vlak voor het hotel (meer info: De Lijn). Alsook het station van Turnhout ligt op slechts 10 minuten wandelen van Corsendonk Turnova. (meer info: nmbs.be)

 

Met een taxi
Kom je graag met een taxi naar Corsendonk Turnova? Corsendonk Hotels werkt samen met Taxi Daniël. Contacteer ons voor bijkomende informatie en tarieven.

Adres
Corsendonk Turnova
Kursaalpoort 10, 2300 Turnhout

 

Contacteer ons
Telefoon: 014 49 44 55
E-mail: info.turnova@corsendonkhotels.com

 

Turnova beschikt over het Green Key ecolabel!

Green Key is het eerste kwaliteitslabel dat duurzaam reizen, vergaderen en ontspannen in de verf zet. De Green Key uitbaters gaan voluit voor een duurzame wereld. Wie een Green Key locatie bezoekt of boekt kan erop rekenen dat de planeet er wel bij vaart, zonder in te boeten aan comfort of betaalbaarheid!

Corsendonk Turnova Classic

Neem contact op

Wil jij graag bijkomende informatie? Heb je een vraag voor ons? Aarzel dan zeker niet om ons hieronder te contacteren!
Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op!

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!