Feesten

Bij Corsendonk Duinse Polders, op een toplocatie te midden van de duinen in Blankenberge, zijn er veel verschillende formules voor jouw feesten mogelijk. Het domein is zeer makkelijk bereikbaar. Dat maakt Duinse Polders meer dan geschikt voor jouw feest of event!

Vraag jouw offerte aan! Download onze feestgids!
keyboard_arrow_down

Jouw feest bij Corsendonk Duinse Polders!

Bij Corsendonk Duinse Polders, op een toplocatie te midden van de duinen in Blankenberge, zijn er veel verschillende formules voor jouw feesten mogelijk. Het domein is zeer makkelijk bereikbaar. Dat maakt Duinse Polders meer dan geschikt voor jouw feest of event. Laat jezelf en jouw genodigden verwennen, de keukenbrigade van Corsendonk Duinse Polders zet hun excellente culinaire bagage graag voor jullie in!

Tussen het tafelen door, of achteraf, kan de groep naar onze speeltuin, een partijtje minigolf spelen, of petanque… We kunnen ook animatie voorzien tijdens het feest. Onze ruime parking zorgt voor de nodige tijdswinst. Voor wie zonder wagen komt, is er een halte van de kusttram vlak voor het domein.

Vraag een offerte aan!

Download onze feestgids!

Ontvang je graag bijkomende informatie over de mogelijkheden voor een feest of event bij Corsendonk Duinse Polders? In onze feestgids verzamelen we alle informatie, mogelijkheden en prijzen!

Download onze feestgids!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw meeting of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!