Heerlijk geslapen? Koop onze kussens!

 

Heerlijk geslapen in Corsendonk Turnova of Corsendonk Hooge Heyde?

Wist jij dat het mogelijk is om onze hoofdkussens aan te kopen? We beschikken over 2 verschillende type kussens en deze zijn beide verkrijgbaar in onze 2 hotels. Ontdek snel hieronder alle bijkomende informatie en de daarbijbehorende prijzen!

Let op: de draagtassen (met min. 2 kussens) zijn enkel verkrijgbaar aan de receptie van Corsendonk Turnova en Corsendonk Hooge Heyde!

 

Onze Corsendonk kussens!

 

Type kussen 1: stevig/ergonomisch kussen

Biedt stevigheid tijdens het slapen en vermindert de druk op de nek en schouders. Het kussen zorgt voor de ideale verdeling van het lichaamsgewicht. Vorm en volume blijven constant behouden, wat zorgt voor een perfecte ondersteuning.

 

Type kussen 2: zacht/cool comfort kussen

Biedt een koelende en verluchtende kant. De koelende kant is voelbaar koeler en droger. De verluchtende kant zorgt voor de optimale luchtcirculatie. Hierdoor biedt dit kussen het ganse jaar door het ideale slaapcomfort.

 

Let op: standaard geven we per draagtas de 2 verschillende type kussens. Wens jij eerder 2 kussens van één bepaald type? Dit is zeker mogelijk!

Een prijs voor iedereen!

 

De kussens zijn verkrijgbaar aan de receptie en worden in een mooie & handige draagtas met jou meegegeven. Aarzel daarom zeker niet om ons receptie personeel hierover aan te spreken!

 

Prijs voor een draagtas met 2 Corsendonk kussens: € 49,00
Let op: standaard 1 kussen van elk type in de draagtas

 

NEEM CONTACT OP!

Wil jij graag bijkomende informatie? Heb je een vraag voor ons? Aarzel dan zeker niet om ons hieronder te contacteren!
Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op!
    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!