Hotel For Trees

Vanaf nu kunnen de hotelgasten bij Corsendonk Turnova aangeven dat de kamerschoonmaak, gedurende hun verblijf, overgeslagen mag worden. Dankzij de samenwerking met Hotel for Trees planten we voor elke overgeslagen schoonmaak een boom. Zo draagt de hotelgast samen met ons direct bij aan (her)bebossingsprojecten van partner Trees for All over de hele wereld. Van Nederland tot Mexico, van Duitsland tot Costa Rica

De impact van deze groene keuze? Die is de volgende dag al zichtbaar op de website van Hotels for Trees.

Ontdek bijkomende info!

Green Key Label

Wist je dat Corsendonk Turnova ook al beschikt over een Green Key label? Green Key is het eerste kwaliteitslabel dat duurzaam reizen, vergaderen en ontspannen in de verf zet. De Green Key uitbaters gaan voluit voor een duurzame wereld.

Wie een Green Key locatie bezoekt of boekt kan erop rekenen dat de planeet er wel bij vaart, zonder in te boeten aan comfort of betaalbaarheid. Bovendien kan jij dankzij deze duurzame acties jouw verblijf betalen met ecocheques.

Ontdek bijkomende info!

Ontdek Corsendonk Turnova

Voorstander van duurzaamheid en verlangend naar een weekendje weg? Ontdek dan Corsendonk Turnova. Dit luxueuze 4-sterrenhotel, gelegen in het nieuwe stadsdeel Turnova in Turnhout, laat je genieten van wellnessbezoekjes, moderne kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ontdek Corsendonk Turnova!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!