Pssst....het is bijna Vaderdag!

Over anderhalve maand is het Vaderdag! Wil jij jouw papa dit jaar verrassen, maar is een uniek cadeau vinden moeilijker dan gedacht? Dat begrijpen wij als geen ander. Want elke papa is uniek! Daarom hebben wij voor alle type papa’s verschillende cadeautjes op rij gezet. Ontdek ze hieronder:

De vroege vogel

We kennen ze allemaal, de papa’s die voor dag en dauw al aan de slag gaan. Want “Ochtendstond heeft goud in de mond!”.

Herken jij jouw papa in ‘de vroege vogel’? Verras hem dan met een ontbijtje in één van onze Corsendonk Hotels (externe gasten zijn ook welkom om aan te schuiven bij ons rijkelijk ontbijtbuffet).

Boek nu!

De stille genieter

Wegdromen in de sauna, een plons in het zwembad, een stevige rug-, nek-, schoudermassage en afsluitend een boek lezen bij de open haard. Verdient jouw papa een namiddag vol ontspanning? In wellness Namasté (Kasterlee) beleeft hij een ontspannende namiddag zoals nooit tevoren.

Je kan hem verrassen met een dag- of avondticket, zijn bezoek uitbreiden met een massage/behandeling of de ervaring volledig compleet maken met een verrassingslunch in badjas in het restaurant van de wellness.

Boek nu!

De smuller

Leeft jouw papa helemaal op van lekker eten, kwalitatieve wijnen/bieren en lang tafelen met zijn favoriete gezelschap? Kom samen en verras hem met een gastronomisch 3- of 4-gangendiner in één van onze gezellige restaurants.

Hebben we te maken met een echte Bourgondiër? Wat dacht je dan van een 2- of 3-daags gastronomisch arrangement? Dat is een uitje gevuld met culinaire verwennerij, aperitiefjes aan de open haard en wandelingen in de groene omgeving!

Boek nu!

De sportieveling

Is jouw papa een liefhebber van zeelucht en sportiviteit? Verras hem met het mountainbike arrangement in Corsendonk Duinse Polders (Blankenberge).

Overdag verkent hij de mountainbikeroutes en de bruisende omgeving van Blankenberge. ’s Avonds kan hij de benen onder tafel schuiven bij het rijkelijk buffet en nagenieten van een drankje in de cafetaria.

Boek nu!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!