Ontdek ons aanbod!

In wellness Namasté bij Corsendonk Hooge Heyde bieden we een ruim aanbod behandeling & massages aan. Een verzorgende mani- of pedicure, gelaatsverzorgingen die je huid laten stralen, verschillende type massages… Waaronder de hot stone massage. Deze massage en zijn voordelen lichten we graag even uit.

Ps: ook externe gasten zijn welkom in onze wellness of kunnen een massage/behandeling reserveren!

Voordeel 1: ontspannend!

Bij een hot stone massage worden gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van uw lichaam gelegd. Die warme stenen brengen tal van voordelen met zich mee.

We beginnen het lijstje met het grootste voordeel. Want wat is het kenmerkende eigenschap van warmte? Het is ontspannend! Het is wetenschappelijk bewezen dat stress en angst verminderen dankzij massages. Endorfine en andere feel-good hormonen komen vrij en stresshormonen zoals Noradrenaline en cortisol dalen.

Voordeel 2: verlichting van spanning & pijn!

Dankzij de warmte, die naar de diepte van de spieren trekt, is het mogelijk om diep te werken zonder dezelfde druk uit te oefenen als een normale massage. Hierdoor verlichten spanning en pijn, aangezien de warmte zorgt voor een verhoogde bloed toestroom naar de desbetreffende gebieden. Gewrichten en spieren kunnen zo zachtjes terug in beweging gebracht worden. Het is daarbovenop ook een uitstekende behandeling voor mensen met chronische pijn.

Voordeel 3: het geeft een boost!

Heb jij tijdens de herfst ook last van een verlaagd immuunsysteem? Dat kennen we maar al te goed! Zelfs dat is op te lossen met een massage, want het is wetenschappelijk bewezen dat een massage een boost geeft aan je immuunsysteem. Dus laat die koude winter maar komen!

Voordeel 4: vertrek met een stralende gloed!

Na de massage vertrek je met een stralende gloed. Want dankzij het natuurlijke zweetproces worden alle toxische stoffen in en op de huid afgevoerd! Ondertussen straalt zowel je lichaam als je geest en kan je genieten van een deugddoende nachtrust. Namasté!


Wens je graag een massage of behandeling te reserveren? Stuur een mailtje naar namaste@corsendonkhotels.com met de vermelding van de gewenste massage of behandeling of telefoneer naar 014 55 18 34!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!