TURNHOUT & BIEREN!

Ben je een bierliefhebber? Dan ben je in Turnhout helemaal op het juist adres! Hieronder kan je alvast enkele leuke activiteiten die in het teken van bier staan ontdekken. 

City Beer Golf

City Beer Golf is een variant op stadsgolf. Het is een prikkelende stadswandeling doorheen het stadscentrum, waarbij de groep City Golf speelt op 4 locaties, gecombineerd met een degustatie van 3 streekbieren. Golfervaring is niet vereist, dit maakt City Beer golf voor iedereen toegankelijk.

Meer info?

BIERTROEFROUTE

Schoppen troef, klaveren troef, harten troef of misschien gewoon BIER TROEF.

Turnhout is de stad van de speelkaarten maar ondertussen ook wel van de bieren. En zeg nu zelf, speelkaarten en bier dat is toch de perfecte combinatie op café. De Biertroefroute is een kroegentocht langs verschillende cafés in Turnhout. In elk café kun je een smakelijk bier proeven en een kaartje leggen.  Inclusief 3 bonnen voor een consumptie en kaartspel in één van de deelnemende cafés.

Meer info?

Brouwerij Het Nest

Brouwerij Het Nest is een hypermoderne brouwerij die verschillende bieren brouwt, allen met een naam afkomstig van speelkaartenthema’s. De brouwerij organiseert elke laatste zaterdag van de maand tussen 13u00 en 18u00 rondleidingen en introducties (€6,00 per persoon). Groepen zijn welkom na reservatie. 

Meer info?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!