Restaurant & bar bij Corsendonk Viane

Bij Corsendonk Viane kan je gezellig samenkomen in de bar. Maak er gratis gebruik van de wifi en geniet er van diverse dranken. Wij verwelkomen je graag!

Reserveer nu! Meer info?
keyboard_arrow_down

Overzicht

Bar

Bij Corsendonk Viane kan je gezellig samenkomen in de bar. Maak er gratis gebruik van de wifi en geniet er van diverse dranken, waaronder uiteraard ook het gekende Corsendonk Bier. Wij verwelkomen jou hier graag!

Schuif aan tafel bij Alex Verhoeven!

Corsendonk Viane beschikt niet over een eigen restaurant maar heeft een samenwerking met brasserie De Koeiketel, een restaurant van de bekende chef Alex Verhoeven. Gelegen op wandelafstand van het hotel.

 

OVER ALEX VERHOEVEN

Alex Verhoeven, ook wel gekend als de jonge topchef van zeer gevarieerde restaurants, komt uit een ondernemingsfamilie waar hard werken de norm was. Daarom besloot Alex om al op vrij jonge leeftijd zijn eigen restaurants te openen.

Hij heeft geen vaste stijl in de keuken en is zeer open-minded. Dit maakt het voor hem mogelijk om zeer verschillende maar één voor één unieke restaurants te runnen. Van pure keuken met respect voor de natuur en omgeving tot een gezellige brasserie gekend om zijn klassiekers!

Corsendonk Hotels heeft gastronomische samenwerkingen met drie zaken van Alex Verhoeven namelijk restaurant Hert, bistro Bink en brasserie De Koeiketel. Ben je benieuwd naar de culinaire creaties van Alex? Bekijk dan snel onze gastronomische arrangementen hieronder!

BRASSERIE DE KOEIKETEL

De Koeiketel is een bekende brasserie gelegen in Turnhout. Vroeger was deze brasserie gekend als één van de grootste ijzerwarenhandel uit de stad. De brasserie bereidt de klassiekers uit het verleden aangevuld met de vernieuwende technieken van het heden.

Chef Alex Verhoeven staat klaar met zijn team om jou een gastronomische beleving te serveren! Bekijk snel het gastronomisch arrangement in combinatie met een culinair 3-gangendiner in bistro De Koeiketel!

Onze arrangementen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!