Hoe hadden jullie van het fietsarrangement met koffer nabrengservice gehoord?

“Wij hadden voor de eerste keer van het fietsarrangement met koffer nabrengservice gehoord via een vriendin en ik ben dat hierna nog eens tegengekomen op Facebook en jij ook hé?” Brigitte kijkt al lachend naar haar man Charlie. 

“Ja klopt” zegt Charlie. “En zo zijn we daar toegekomen.”

Wat vonden jullie van de fiets-en wandelroutes?

“De fiets-en wandelroutes…. ik dacht in begin: ‘oh 30 kilometers, ik denk dat haal ik nooit. Maar dat is kei goed meegevallen!” zegt Brigitte.

Wat waren jullie bevindingen over de verschillende hotels, ontbijtjes en diners?

“Het ontbijt was in elk hotel altijd superlekker. Heel uitgebreid. En ja het diner was ook tip top! Tip top in orde, echt waar, klasse!” zegt Brigitte.

“De kamers waren in alle hotels prachtig. Goed geslapen… natuurlijk slapen wij na zo’n toerkes goed hé!” zeggen beide al lachend.

Wat vonden jullie van de natuur die jullie onderweg passeerden?

“De Antwerpse Kempen, dat is mooiste streek uit België! Je hebt alles, je hebt bos, je hebt water, je hebt prachtige natuur gewoon. Echt goed!” Brigitte stemt in.

Zouden jullie het arrangement aanraden en aan wie?

“We zouden het fietsarrangement met koffer nabrengservice zeker aanraden aan onze vrienden…de levensgenieters. Zeker het niet sleuren met de koffers en dat dat allemaal ter plaatse gebracht wordt gaan ze fantastisch vinden!”

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!