Hooge Heyde: beste vergaderlocatie van 2021!

Corsendonk Hooge Heyde is uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van het jaar 2021 in België door Meetings Platform!

Beste vergaderlocatie van België!

Corsendonk Hooge Heyde, een kleinschalig boutique hotel gelegen in Kasterlee, onderdeel van de groep Corsendonk Hotels, is uitgeroepen tot ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021 in België’ door de Nederlandse organistatie Meetings Platform. Dit is een organisatie die de beste MICE bedrijven en locaties weergeeft op een online platform. 

Wij zijn enorm blij!

“We zijn enorm blij dat we na deze moeilijke en onzekere periode deze award mogen ontvangen” zegt Jan-Felix Nédée, Operations van Corsendonk Hotels. Corsendonk Hooge Heyde is geschikt voor meetings, events en teambuildings in een groene maar centrale omgeving. Alsook is het bij Corsendonk Hooge Heyde mogelijk om een vergadering te combineren met een gastronomische diner of een zakelijke overnachting. “We willen graag iedereen bedanken voor het uitbrengen van de gouden stemmen. Zonder de hulp van collega’s, tevreden klanten en kennissen was dit niet mogelijk geweest” vult Jan-Felix Nédée aan.

Nieuwe uitdagingen in 2022!

Niet alleen zal Corsendonk Hooge Heyde inspelen op het verhuren van de meetingrooms maar staan er ook andere uitdagingen voor 2022 gepland: “vanaf februari 2022 openen we een gloednieuwe wellness in het hotel met faciliteiten zoals onder andere: een binnenzwembad, sauna’s, hammam, behandelingsruimtes etc. Alsook staat de opening van onze nieuwe feestzaal, die geschikt zal zijn tot 250 personen gepland in maart 2022” zegt Jan-Felix Nédée enthousiast. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!