WELKOM CELINE & JILL!

Celine Van Ouytsel & Jill De Greef kwamen recent heerlijk ontspannen bij Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee. Ze genoten van een beetje ‘vriendinnen-tijd’ in een zalige setting. Ze kozen voor een luxueuze overnachting met gastronomische verwennerijen & ontdekte ineens ook onze gloednieuwe wellness Namasté!

TIME TO RELAX!

Na het inchecken genoten ze van een gastronomische 1-gang verrassingslunch in het restaurant van wellness Namasté. Hier is het ook mogelijk om in je badjas te lunchen. Zo kan je na de lunch direct verder met ontspannen en genieten van de verschillende faciliteiten bij wellness Namasté.

Ook werden Celine en Jill verwend met een full body massage. Ze kozen voor een duo-massage en werden zo gelijktijdig gemasseerd door onze gespecialiseerde masseuses.

AAN TAFEL!

Na een heerlijk dagje ontspannen in de wellness schoven de dames aan tafel voor een gastronomisch 4-gangendiner. Ook ons assortiment aan cocktails vielen in de smaak. Nadien genoten ze van een goede nachtrust en de volgende ochtend schoven ze aan aan het uitgebreid ontbijtbuffet.

We kijken er alvast naar uit om Celine en Jill opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze Corsendonk Hotels!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!