DE NATUUR VERKENNEN MET DE KIDS

Wandelen met kinderen is niet altijd even gemakkelijk. In de buurt van de Kempische Corsendonk Hotels zijn er verschillende wandelingen helemaal aangepast aan kinderen!

HEKSELIENPAD

Het Hekselienpad in Retie is een avontuurlijke wandeling van 2,5 km om samen met jonge kinderen te doen. Volg Hekselien door een sprookjesachtig stukje natuur langs bruggetjes en hooilanden, helemaal tot aan een heksenspeelplekje. Tijdens het wandelen kom je leuke opdrachtjes tegen. 

Meer info?

PAGADDERPAD

Het Pagadderpad is een wandeling van 2,5 km waar je kinderen onderweg op verschillende manieren worden uitgedaagd om te bewegen: lopen over water, springen, rennen als een vos/konijn/ree, denappels schieten, balanceren, een boot verder trekken, …

Meer info?

KABOUTERBERG

De Kabouterberg op de Kempense Heuvelrug is een unieke belevenis voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Het is een bosrijke plek met zand- en duinenruggen waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, kruipen en in het zand spelen. Er is een leuke wandeling van 1,5 kilometer met enkele stoppunten op leuke locaties, bijvoorbeeld een doolhof, zandvlakte, luchtwortels en een podium.

Meer info?

BUGGY-VRIENDELIJKE WANDELINGEN

Wandelen met baby’s en peuters? In Retie zijn er verschillende wandelingen die geschikt zijn om te doen met de buggy: de dorpswandeling, de Sint-Jobwandeling en het Prinsenpark heeft ook een heel aantal wandelpaden die bijna allemaal toegankelijk zijn.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!