De vakantie komt eraan!

Je hebt er je kinderen al vast over horen roepen, de herfstvakantie komt eraan! Een periode waarin de boekentassen even aan de kant kunnen. Maar zit jij nog met je handen in het haar hoe je die kleine energiebommetjes bezig zal houden? Wij zetten alvast enkele leuke ideeën op een rijtje:

 

De natuur in!

Op slechts 10 minuutjes rijden van Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout, vind je het Hekselienpad! Het is een avontuurlijke wandeling van 2,5 km in Retie, ideaal voor jonge kindjes! Na helemaal betoverd te zijn van Hekselien en haar bos, kan je bij Priorij Corsendonk komen nagenieten van een warme chocomelk onder het open pand of in onze gezellige Gewelvenkelder.

Benieuwd naar meer kidsproof wandelingen? Ontdek het hier.

Kriebels over heel je lijf!

Herfstvakantie betekent natuurlijk ook…🎃 HALLOWEEN 🎃!

Bobbejaanland staat sinds begin oktober en tot eind november helemaal in het teken van Halloween! Griezel mee in verschillende spookhuizen, geniet van angstaanjagende shows en schreeuw de longen uit je lijf in de verschillende attracties.

Toch even bekomen na zo een drukke dag? Op slechts op een kwartiertje wandelen ben je bij Corsendonk Hooge Heyde waar je als externe gast ook terecht kan voor een diner (mits reservatie). Boek alvast nu je diner of overnachting bij Corsendonk Hooge Heyde.

Op naar zee!

Zin om er meerdere dagen erop uit te trekken? Waar kan je beter de alledaagse drukte ontsnappen dan aan zee? 

Corsendonk Duinse Polders is het ideale familiehotel! Op slechts enkele minuutjes wandelen ben je aan het strand voor een lange wandeling aan de kust. Maar ook op het terrein zijn ontelbaar veel recreatiemogelijkheden voorzien. Sla je beste slag op het minigolfterrein, laat de kinderen zich uitleven in de speeltuin, geniet van competitiviteit op het basketbalveld & ontdek de vele andere faciliteiten! 

Kortom, de ideale invulling van de herfstvakantie. Zowel voor jong als oud!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!