Aftellen naar de zomer!

 

Ondanks de zon nog niet van de partij is, tellen we al volop af naar de zomervakantie! Dat betekent genieten van zon, ontspanning en plezier met familie en vrienden. Corsendonk Hotels biedt een scala aan activiteiten om jouw zomervakantie onvergetelijk te maken. Hieronder zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten in onze verschillende hotels!

 

Ontdek onze hotels

Corsendonk Hooge Heyde

 

ZONDAG 23 JUNI: Zomerse BBQ brunch

Geniet van een zomerse BBQ brunch in een groene omgeving met uitgebreid aanbod aan BBQ gerechten, rijkelijk dessertenbuffet & kinderanimatie (springkasteel, kindergrime en bezoek van de mascotte). De ideale combinatie voor een leuke familiedag!

 

ZONDAG 18 AUGUSTUS: Moederdagbrunch

Verwen je mama dit jaar met een uitgebreide brunch. Deze speciale dag staat volledig in het teken van gezelligheid, gastronomie en iedere mama in de bloemetjes te zetten!

 

Ontdek Hooge Heyde

Priorij Corsendonk

 

IEDERE VRIJDAG IN JULI & AUGUSTUS: Zomerse Vrijdagen

Elke vrijdagavond transformeert Priorij Corsendonk in een zomers paradijs. Geniet van een live cooking op de BBQ in de prachtige Renaissance-tuinen. Onze chefs bereiden de heerlijkste gerechten voor je ogen. Het ‘Zomerse Vrijdagen-arrangement’ is te boeken met of zonder hotelovernachting!

 

DONDERDAG 15 AUGUSTUS: Moederdag BBQ brunch

Geniet van een overheerlijke BBQ brunch met uitgebreid assortiment aan vlees en vis gebakken op onze OFYR! We vullen dit aanbod aan met overheerlijke salades en een uitgebreid dessertenbuffet. Er zal een attentie voor iedere mama & een bezoek van onze mascotte voorzien zijn!

 

Ontdek Priorij

Corsendonk Duinse Polders

 

KINDERANIMATIE BIJ DUINSE POLDERS

Bij familiehotel Corsendonk Duinse Polders aan zee hebben we deze zomer een extra bezoeker. Want om jouw bezoek nog specialer te maken introduceren we onze gloednieuwe mascotte, Corsie de Uil! Alles ontdekken over hoe deze vrolijke mascotte elke dag leuker maakt? Klik dan hier!

 

Er even tussenuit? 

Op zoek naar een uitje waarbij je enkele dagen geniet van onze gastvrijheid en verwennerij? Ontdek dan ons ruim aanbod aan arrangementen & waan je op vakantie in een groene en rustgevende omgeving!

 

Ontdek onze arrangementen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!