DAG SINTERKLAASJE!

Op zondag 4 december organiseerden we bij Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee een sinterklaasbrunch. Een namiddag gevuld met lekkers én een bezoek van Sinterklaas! Want als externe gast ben jij ook meer dan welkom om te komen genieten bij Corsendonk Hotels.

SNOEPGOED, CADEAUTJES & ZOVEEL MEER!

Terwijl de kleinste onder ons met spanning afwachtte op de komst van Sint & Piet, konden alle gasten genieten van een amuse gevolgd door een rijkelijk brunchbuffet! Er was voor ieders wat wils: soep, een ruim broodassortiment, warme en koude gerechten, verschillende salades en soorten vis/vlees en kaas. De zoetebekken onder ons konden naar hartenlust genieten van het dessertenbuffet!

Na heerlijk na te tafelen, met een tasje koffie of thee, was het tijd voor het hoogtepunt van de middag: het bezoek van Sinterklaas! Ondanks zijn lange reis vanuit Spanje en zijn drukbezette dagen, maakte hij tijd om te praten met elk kindje, samen liedjes te zingen én om cadeautjes uit te delen. Kortom: een namiddag om nooit te vergeten!

KOM GEZELLIG BRUNCHEN!

Wist jij trouwens dat we bij Corsendonk Hooge Heyde elke eerste zondag van de maand een brunch organiseren? De volgende op de planning is onze kerstbrunch! Niets gezelliger dan lang te tafelen met je favoriete gezelschap en een glaasje bubbels.

Ben jij ook van de partij? Reserveer dan hier

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!