Jouw droomhuwelijk bij Corsendonk Hotels!

Stel je voor: een betoverende setting waar dromen samenkomen en liefde wordt gevierd. Bij Corsendonk Hotels begrijpen we dat jouw trouwdag een onvergetelijke gelegenheid moet zijn, doordrenkt met liefde, elegantie en verfijning.

Daarom presenteren we graag onze unieke en stijlvolle trouwlocaties, waar we elk detail – van gastronomische beleving tot de luxe hotelovernachtingen – met zorg en precisie beheren. In deze blog zullen we je meenemen op een reis door de vele mogelijkheden die we bieden, zodat je kunt ontdekken hoe jouw droombruiloft werkelijkheid kan worden.

Kleinschalig & luxueus trouwen

Corsendonk Hooge Heyde is een prachtig boetiekhotel hotel gelegen in de groene omgeving van Kasterlee. De sublieme combinatie van rust, natuur en elegantie zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Laat jezelf en je genodigden verwennen in één van onze mooie, gerenoveerde zalen of op het aangename terras. Het keukenteam van Corsendonk Hooge Heyde zet een excellente culinaire bagage in om je te laten genieten van heerlijke hoogstandjes.  De originaliteit, klasse en diversiteit die het stijlvolle kader van Hooge Heyde typeren zijn even onuitputtelijk als jouw verbeelding.

We werken graag voor jou een formule op maat uit!

Ontdek feestlocatie Hooge Heyde!

Zij gaven hun feest bij Corsendonk Hooge Heyde!

Victor en Line uit het VTM programma ‘Blind getrouwd” deden op hun eerste huwelijksverjaardag hun trouwfeest nog eens over voor al hun vrienden en familie. Daarvoor kozen ze Hooge Heyde als feestlocatie.

Wij vierden ons 1-jarig huwelijk in Corsendonk Hooge Heyde en wow, het was top! Vanaf het eerste gesprek tot het uitchecken, alles was super geregeld.  Hooge Heyde is de ideale locatie voor een trouwfeest, mede doordat je het hele hotel ter beschikking hebt en dus geen rekening hoeft te houden met andere gasten. Het personeel, sales, receptioniste, garçons, etc… zowel voor als achter de schermen, zorgen ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. Een aanrader voor iedereen die in alle rust wil genieten en  ondertussen toch ook graag een stevig feestje wil bouwen!

– Line & Victor

Ontdek feestlocatie Hooge Heyde!

Betoverend en sprookjesachtig trouwen!

Wil jij een huwelijk in sprookjesachtige setting? Ontdek dan Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout, een voormalig klooster dat het geschikte kader voor jouw “fairytale wedding”.

De authentieke middeleeuwse architectuur van de monumentale Kapittelzaal, Gewelvenkelder en sfeervolle zolder zorgen voor een onvergetelijke en klassevolle trouwlocatie! Verschillende formules zijn mogelijk, of het nu gaat om een klassiek huwelijksdiner, een receptie onder de gewelven of een hippe barnwedding, bij Priorij Corsendonk kan het allemaal.

We werken graag voor jou een formule op maat uit!

Ontdek feestlocatie Priorij!

Zij gaven hun feest bij Priorij Corsendonk!

Wat zijn we dankbaar voor de goede uitwerking en planning met de hotel manager. Vanaf de voorbereiding van de ceremonie tot het laatste
glaasje dat werd geschonken op het dansfeest, alles verliep vlekkeloos. Het was een dag om nooit te vergeten, in een unieke setting!

– Saralee & Lieven

Ontdek feestlocatie Priorij!

Interesse in een offerte op maat?

Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen? Vertel ons dan gerust hoe jouw feest of event er mag uitzien!
Wij proberen jou zo snel mogelijk terug te contacteren!

    Welke vestiging wil je contacteren?*

    Bericht *

    Schrijf je in op de nieuwsbrief

    blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!