Beste vergaderlocatie van 2023!

Sky Venue by Corsendonk Hotels kondigt met trots aan dat het is uitgeroepen tot de ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2023 in België’. Deze prestigieuze erkenning wordt toegekend door de organisatie Meeting Platform. Dit is een organisatie die de beste MICE bedrijven en locaties weergeeft op een online platform.

Unieke faciliteiten!

Wat deze locatie uniek maakt, is de mogelijkheid om meetings en events te organiseren op de 17e verdieping van de Turnovatoren. Gasten kunnen genieten van een adembenemend 360° graden uitzicht over Turnhout en omgeving, gecombineerd met de bekende gastvrijheid en kwaliteit van Corsendonk Hotels. Sky Venue by Corsendonk Hotels is de eerste locatie in de omgeving die dergelijke faciliteiten biedt op een hoogte van maar liefst 70 meter.

Zowel grote als kleine groepen kunnen profiteren van de faciliteiten van deze bekroonde venue. Met vijf moduleerbare vergaderzalen is Sky Venue geschikt voor ieder type samenkomst. Gecombineerd hebben de zalen een capaciteit voor bijna 200 personen.

Trots en vereerd

Deze onderscheiding is een fijne beloning voor het harde werk van het team, aangezien de gloednieuwe Sky Venue haar deuren opende in oktober van het afgelopen jaar.  De vergader- en eventlocatie is uniek in zijn soort. Want Sky Venue by Corsendonk Hotels is ook de eerste venue zijn in de omgeving met deze faciliteiten, op een hoogte van wel 70 meter.

 

Ontdek alle info over Sky Venue

Bekijk onze Sky Venue!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!