Hoe jezelf voorbereiden op jouw wandelvakantie?

Vertoeven tussen de uitgestrekte velden & hoge bomen, maar ook genieten van de zuivere lucht en een ambachtelijk ijsje bij de lokale boer… De lente is al een tijdje in het land, dat betekent dat we beginnen dromen over onze volgende wandelvakanties in de groene Kempen. Maar weet jij hoe je je voorbereid op jouw wandelvakantie? We geven je graag enkele tips om alles uit je vakantie te halen!

Een voorbereid man…

Een aangename wandelvakantie is er eentje zonder ongemakken. Heb je nieuwe wandelschoenen? Dan is de belangrijkste en meest vanzelfsprekende tip om je schoenen op voorhand in te lopen. Trek er dus eens op uit in je omgeving! Zo zetten ze zich naar jouw voeten en zitten ze perfect tegen je wandelvakantie in de groene Kempen.

Alles bij de hand...

Neem een handige rugzak mee tijdens je wandeling! Vergeet zeker niet om volgende zaken mee te nemen: zonnecrème, een zonnebril, zakdoekjes, flesje water of bleinenpleisters. Benieuwd naar al het leven in de bosrijke omgeving? Neem een verrijker mee! Zo kan je de vogels, hazen en andere dieren bewonderen die de groene Kempen hun thuis noemen.

Tijd voor een pauze...

De wandelroutes zijn verrijkt met bistro’s en cafés. Zo kan jij onderweg genieten van een hapje en een drankje. Vertoef je liefst zo veel mogelijk in de natuur? Je kan een lunchpakketje voor onderweg bestellen bij Corsendonk Hotels. Zo kan jij middenin de rustgevende natuur genieten van een rijkelijke en verse lunch.

Nog op zoek naar de ideale wandelvakantie?

De verschillende Corsendonk Hotels zijn omgeven met wandelroutes! Zo kan jij genieten van een rustgevende omgeving, gastronomie en een deugddoende nachtrust. Ontdek alle arrangementen via deze knop.

Ontdek onze wandelarrangementen!

Ontdek ons op Instagram!

@corsendonkhotels

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!