Restaurant & Bar Turnova

Restaurant & bar bij Corsendonk Turnova

Geniet van een heerlijk drankje in de bar van Corsendonk Turnova of geniet van een gastronomisch diner in de restaurants van Alex Verhoeven!

Reserveer nu! Meer info?
keyboard_arrow_down

Overzicht

Bar

Genieten van een lekker aperitiefje voor het diner, een drankje na een geslaagde dag of een heerlijk warme koffie na een stadswandeling, in onze bar en lounge met open haard voel je je direct thuis!  Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod aan warme en sterke dranken, frisdranken en diverse bieren.

Schuif aan tafel bij Alex Verhoeven!

Corsendonk Turnova heeft een samenwerking met de restaurants van Chef Alex Verhoeven, allemaal op korte wandelafstand van het hotel. Ontdek de verschillende restaurants hieronder!

 

OVER ALEX VERHOEVEN

Alex Verhoeven, ook wel gekend als de jonge topchef van zeer gevarieerde restaurants, komt uit een ondernemingsfamilie waar hard werken de norm was. Daarom besloot Alex om al op vrij jonge leeftijd zijn eigen restaurants te openen.

Hij heeft geen vaste stijl in de keuken en is zeer open-minded. Dit maakt het voor hem mogelijk om zeer verschillende maar één voor één unieke restaurants te runnen. Van pure keuken met respect voor de natuur en omgeving tot een gezellige brasserie gekend om zijn klassiekers!

Corsendonk Turnova heeft gastronomische samenwerkingen met drie zaken van Alex Verhoeven namelijk restaurant Hert, restaurant Bink en brasserie De Koeiketel. Ben je benieuwd naar de culinaire creaties van Alex? Bekijk dan snel onze gastronomische arrangementen hieronder!

Restaurant Hert

Turnova is het recent vernieuwde stadsdeel van Turnhout. Op wandelafstand van het hotel Corsendonk Turnova bevindt zich restaurant Hert. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, met overweldigend uitzicht op de stad Turnhout en de groene omgeving errond.

Alex Verhoeven gaat met zijn nieuwe project voor gastronomische beleving in alle openheid. Onder leiding van chef Alex Verhoeven brengt het team een pure keuken met respect voor omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen de chefs en de gasten. De eerlijkheid van de open keuken trekt zicht verder tot op de borden. Ontdek het zelf!

Restaurant Bink

In het voormalige pand van drukkerij Brepolis is restaurant Bink gelegen, op wandelafstand van Corsendonk Turnova.

Bij Bink staan ze voor een pure keuken die het product in al zijn eenvoud laat spreken. Onder leiding van chef Lars Block serveert het team gerechten waarin hij gebruik maakt van de internationale smaken die zijn kookstijl hebben geïnspireerd.

BRASSERIE DE KOEIKETEL

De Koeiketel is een bekende brasserie gelegen in Turnhout. Vroeger was deze brasserie gekend als één van de grootste ijzerwarenhandel uit de stad. De brasserie bereidt de klassiekers uit het verleden aangevuld met de vernieuwende technieken van het heden.

Chef Alex Verhoeven staat klaar met zijn team om jou een gastronomische beleving te serveren! Bekijk snel het gastronomisch arrangement in combinatie met een culinair 3-gangendiner in brasserie De Koeiketel!

Onze gastronomische arrangementen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!