De kerstvakantie komt eraan!

We geven je daarom graag wat inspiratie om deze periode te vullen met feestelijke activiteiten: van sfeervolle kerstbrunches tot rustgevende wellnessbezoeken en betoverend kerstshoppen.

Kerstshoppen in centrum Turnhout

Met de feestdagen in aantocht is het een goed idee de leukste kerstgeschenkjes alvast aan te kopen. Ben jij nog op zoek naar cadeautjes voor onder de boom? Kom gezellig kerstshoppen in centrum Turnhout! Het stadscentrum biedt je tal van mogelijkheden om de ideale kerstcadeaus aan te kopen! Van kleine boetiekjes tot bekende winkelketens.

Overnachten kan in het luxueuze viersterrenhotel Corsendonk Turnova, dat centraal gelegen is op de Grote Markt van Turnhout. S’ Ochtends profiteer je van een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels.

Ontdek Corsendonk Turnova!

Kerstbrunch bij Hooge Heyde

Wat is er fijner dan samenkomen met je familie en de benen onder tafel te schuiven? Kom op 26 december samen met je hele familie profiteren van het uitgebreide brunchbuffet bij Hooge Heyde (Kasterlee). Een gezellig samenzijn zonder de stress van het inkopen doen en al het opruimwerk daags na zo’n feestje.

Ontdek onze kerstbrunch!

Winterse Vrijdagen bij Priorij

Tijdens de laatste maand van het jaar geniet je op vrijdagen van op en top wintersfeer bij Priorij Corsendonk! We organiseren voor jou een fakkeltocht, waarna je kan opwarmen bij de buitenbar met een glüwhein of jenever & waarna we de avond afsluiten met een 4 -gangenwilddiner.

Ontdek de Winterse Vrijdagen!

Oudejaarsdiner bij Sky Venue

Ben jij nog op zoek naar een unieke locatie om oudjaar door te brengen? Ontdek ons oudejaarsdiner bij Sky Venue!  Deze gloednieuwe venue biedt je, op 70 meter hoogte, een adembenemend 360° uitzicht over de skyline van Turnhout. Bovendien profiteer je van een culinair 5-gangendiner met aangepaste wijnen & een aansluitende hotelovernachting bij Corsendonk Turnova indien gewenst!

Ontdek het arrangement!

Cadeautip Corsendonk Hotels

Nog een laatste tip voor het eindejaar: onze verschillende hotels bieden ook cadeaubonnen aan waarbij je zelf kiest wat je schenkt: een ontbijt, een arrangement, een overnachting, een wellnessbezoek, een wellnessbehandeling,… Die geschenkbonnen zijn verkrijgbaar en geldig in alle vestigingen van Corsendonk Hotels.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!