Ontdek de mooie wandelroutes rondom Hooge Heyde!

Ben je klaar voor wat natuuravontuur in de buurt van Corsendonk Hooge Heyde? De groene omgeving van onze hotels is verrijkt met wandelmogelijkheden en adembenemende landschappen. Of je nu een local bent of hotelgast van de andere kant van België, we lijsten drie wondermooie wandelgebieden die je absoluut niet wilt missen.

De Kempense Heuvelrug

Om de hoek van Corsendonk Hooge Heyde ligt de magische Kempense Heuvelrug. Dit natuurlijke paradijs strekt zich uit over Kasterlee, Retie en Oud-Turnhout en biedt een mix van bossen, duinen en vennen. Begin je avontuur bijvoorbeeld in het natuurgebied De Hoge Vijvers, waar je kunt genieten van prachtige wandelpaden rondom schitterende meren. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de Kempense Heuvelrug biedt eindeloos veel Insta-waardige foto’s.

Ontdek meer info!

De Kabouterberg

In de Kempense Heuvelrug vind je een betoverend gebied om met je gezin te bezoeken! Want tussen de hoge bomen en open grasvelden hoor je het verhaal van de kaboutertjes die er wonen, en misschien zie je er wel eentje!

Daarnaast is het gebied vol zand- en duinruggen de ideale plaats om de klimmen, kruipen en spelen. Het is de ideale daguitstap met de kinderen.

Ontdek meer info!

Lilse Bergen

Op zo’n 10 kilometer afstand van Kasterlee ligt het populaire recreatiedomein Lilse Bergen, bekend om zijn prachtige meren en groene omgeving. Hoewel het vooral in de zomer een hotspot is om te zwemmen en watersporten, heeft Lilse Bergen ook een netwerk van wandelpaden die wachten om ontdekt te worden. Wandel door weelderige bossen, langs het water en geniet van de rustgevende geluiden van de natuur. Na je wandeling kun je rusten op het strand of een gezellige picknick houden op een van de vele grasveldjes.

Ontdek meer info!

Zoek niet verder!

Dus, als je op zoek bent naar de wandelmogelijkheden rondom Corsendonk Hooge Heyde dan hoef je niet verder te zoeken. Deze omgeving zit vol met adembenemende natuurlijke gebieden die gewoon wachten om ontdekt te worden. Trek je wandelschoenen aan en laat het avontuur beginnen!

De ultieme wandelliefhebbers komen zeker tot hun trekken met ons wandelarrangement met koffernabreng service! Zo ontdek jij verschillende Corsendonk Hotels, prachtige wandelroutes en profiteer je van culinaire verwennerij.

Ontdek het arrangement!

Ontdek ons op Instagram!

@corsendonkhotels

Schrijf je in op de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer!